octombrie 13, 2019

Ce sa porti pe partie? Echipamente de ski de la strindberg.ro

Când vine vorba de sporturile de iarna, fie că schiezi, snowboarding sau pur și simplu te bucuri de iarna în aer liber, geaca este una dintre piesele tale vestimentare cele mai esențiale.

Aminteste-ti ca atunci când vine vorba de activități cu un consum de energie mare precum schiul, mai cald nu înseamnă mai bine! Cu toate acestea, dacă te plimbi doar prin potecile de munte, atunci ar trebui sa cauti ceva mai gros.

Așadar, atunci când cauti cea mai bună geacă pentru ski, gândeste-te mai intai la activitatea pe care o vei avea in perioada petrecuta la munte si cât de rece va fi afara.

Când te bucuri de zăpada vei dori o geacă de iarnă bună, care să țină frigul departe și să iti mentina temperatura corporala.

Este o idee bună să mergi și catre ceva impermeabil. Zăpada poate deveni lichida și vremea se poate transforma rapid. Dar asigura-te că geaca ta respiră. Chiar și atunci când nu consumi multă energie, generezi căldură și, cu siguranță, nu doresti să transpiri pe vreme rece.

Windstopper softshell 5091 de la strindberg.ro este o jachetă ideală pentru zăpadă, cu izolare ușoară, un nivel ridicat de respirabilitate și protecție impermeabilă.

Cea mai mare greșeală pe care ai putea-o face atunci când alegi o geacă de schi este ca trebuie sa iti tina cat mai cald. Gândește-te la schi ca la o activitate atletică și îți vei da seama repede că s-ar putea să nu vrei sa te simti ca intr-o sauna.

Schiatul se face la temperaturi foarte scăzute, iar temperatura corpului tau crește rapid cu efort. Geaca ta trebuie să poată combate ambele extreme în mod eficient. Vei sta la stație pe un teleschi în vântul rece, așa că vei dori o geacă caldă cu izolație ușoară, rezistentă la apă. Dar atunci te vei încălzi pe măsură ce schiezi în jos, astfel încât ai nevoie de ceva respirabil in care nu te vei supraîncălzi. Este un amestec care este adesea dificil de îndreptat, dar poate fi ajutat prin purtarea mai multor straturi ușoare pe care le poți adăuga sau da jos după cum aveți nevoie.

Geaca schi 5069 D de la strindberg.ro este o geaca schi de inalta performanta . Impermeabila și respirabila cu protectie termica Microvalterm de 100g/mp, 120g/mp pe partea centrala a spatelui.

Schiatulul și drumetiile 

In drumetii si schiat consumi cantitati foarte mari de energie. Acest lucru necesită o respirabilitate excepțională a corpului.

Jachetele de mai sus au un design compatibil cu cască ce asigură să te menții în siguranță pe vârfurile inghetate și sa faci fata cu brio ninsorii. Reglajele perfecte ale filei din manșetă ajută la etanșarea căldurii corpului, cu cusături complet tapetate pentru a menține umiditatea și apa departe de corp, sporindu-ți confortul în cele mai proaste condiții sau, probabil, cele mai bune.