Acasa Lifestyle Cum iti dai seama daca firma de inchirieri auto este profesionala?

Cum iti dai seama daca firma de inchirieri auto este profesionala?

de admin

In timp ce alegerea masinii de inchiriat este o sarcina simpla, dictata mai degraba de preferinte personale si necesitati, identificarea unei firme de inchirieri auto serioasa se poate dovedi adesea o reala provocare. Care agentie este mai potrivita pentru tine din optiunile numeroase pe care le ai la dispozitie? Cu atat mai mult alegerea se dovedeste a fi mai dificila, atunci cand te afli la prima experienta de acest fel.

Traditia pe piata

Este poate, unul dintre cele mai importante lucruri de avut in vedere atunci cand alegi firma de inchirieri. Explicatia este de altfel logica – cu cat o firma are mai multa vechime pe aceasta nisa, cu atat serviciile prestate sunt mai bune. O firma cu experienta pe piata s-a dezvoltat constat, in functie de cerintele si standardele clientilor? Rezultatul? Garantia unor servicii iresprosabile.

Flota auto extinsa

O firma care abia a aparut pe piata are in mod sigur mai putine modele de masini disponibile. Treptat insa, aceasta se va extinde si isi va largi platforma de masini, dintre care clientii vor putea alege.

Este esential ca cauti o companie care dispune de un parc auto vast, capabil sa raspunda unor nevoi si pretentii variate. In calitate de client, iti vei dori sa poti alege un autoturism economic, unul compact sau un model din clasa LUX, in functie de situatie. Stii ca ai de-a face cu o companie profesionala atunci cand iti pune la dispozitie optiuni multiple in materie de autovehicule.

Politica de inchiriere

Termenii si conditiile de inchiriere prezinta mereu interes pentru cei care doresc sa inchirieze o masina. Neaparat sa le citesti cu atentie inainte de a bate palma cu reprezentantul companiei respective, pentru a lamuri orice eventuala neintelegere. Este posibil ca ulterior sa ai parte de surprize, daca vei omite acest pas. Asigura-te ca nu exista o limita de kilometri impusa, costuri ascunse sau alte restrictii care iti vor strica vacanta.

Spre exemplu, majoritatea firmelor colaboreaza numai cu persoanele care au implinit varsta de 21 de ani si detin permisul de conducere de cel putin un an. In plus, este posibil ca unele companii sa interzica parasirea teritoriului Romaniei cu autovehiculul inchiriat, in timp ce altele accepta acest lucru, insa numai cu indeplinirea unor conditii, desigur.

Tarifele practicate

Este un aspect important pentru fiecare dintre noi. pentru ca nu intotdeauna un pret ridicat reflecta si o calitate a serviciilor, este bine sa te raportezi mereu la raportul pret-calitate. Un cost foarte mic poate ascunde taxe suplimentare piperate. De asemenea, intereseaza-te daca optiunile extra (scun auto, GPS, preluare/predare din alte locatii) sunt incluse in tariful standard, iar daca nu, care este pretul lor. Nu in ultimul rand, afla care sunt modalitatile de plata – daca se poate plati cu cardul, nu doar cash.

De asemenea, este important sa colaborezi cu o firma care prezinta disponibilitate totala. Un exemplu ilustrativ in acest sens este Airportcar.ro, firma de inchirieri auto, care sta la diszpotia clientilor 24 de ore din 24. In cazul in care esti indecis cu privire la ce masina sa alegi, un reprezentant te va ajuta, oferindu-ti consiliere gratuita. Cat priveste masinile, acestea sunt noi sau aproape noi, in stare excelenta. Mai multe detalii despre inchirieri auto Cluj poti afla simplu si rapid, accesand site-ul mentionat.

 

 

Poastari asemanatoare