Acasa Lifestyle Cadoul potrivit pentru aniversarea casniciei

Cadoul potrivit pentru aniversarea casniciei

de admin

Cu fiecare an in care casnicia este tot mai trainica, aceasta merita sarbatorita. Exista o legatura simbolica a fiecarui an de casnicie, traditia spunand ca acestia corespund cu anumite elemente din natura. Asadar, primul tau gand cand trebuie sa alegi un cadou de aniversare a casatoriei, poate sa tina cont de acest lucru.

Semnificatia anilor de casnicie

Cel mai adesea se raporteaza la aceste simboluri cei care sunt la primii ani de casnicie, pe un drum continuu al cunoasterii intre parteneri. Asadar, iata cateva sugestii de cadouri aniversare nunta tinand cont de numarul de ani impreuna:

  1. Primul an este despre nunta de hartie, deci un cadou potrivit poate fi despre orice are legatura cu aceasta, fie ca este vorba de o casa de hartie, de obiecte decorative tip origami. Ideea este ca sunteti la inceput de drum si casnica este fragila precum o hartie.
  2. Al doilea an este despre nunta de bumbac.
  3. Nunta de piele, ca drept dovada ca relatia si casnicia devine tot mai rezistenta, durabila. Aici poate fi tot mai simplu, cadoul potrivit putand fi despre portofel din piele, atat pentru el, cat si pentru ea. Pentru cadouri barbati la acest capitol ai de ales dintr-o multitudine de idei, incluzand agende copertate sau accesorii pentru el.
  4. Al patrulea an corespunde nuntii de flori. Desigur, pare destul de usor sa corelezi asta cu un buchet de flori pentru ea, dar ce este potrivit lui? Poti merge pe ideea de a sadi impreuna o planta, de a alege o floare criogenata de ce nu, ca semn de rezistenta a casniciei.
  5. Nunta de lemn. Acesta este un simbol al cunoasterii si al progresului. Poti opta pentru un cadou sugestiv de tip decoratiuni din lemn, rame foto de ce nu.

Incepand cu al saselea an lucrurile sunt tot mai serioase. Incepe cu nunta de zahar, pentru al saptelea an fiind verbal de nunta de lana, cea de bronz, urmata de nunta de salcie, pentru ca la 10 ani sa fie marcata nunta de tinichea.

Cadouri personalizate pentru ocazii speciale

Poate ca primul gand va fi acela de a alege un cadou scump, care sa denote eleganta si faptul ca te gandesti la partener in sensul in care doresti sa il surprinzi si rasfeti. Poate ca o idee inedita ar fi sa corelezi ocazia speciala cu tipul de cadou. De aceea, tine cont de anii de casnicie si ce semnifica acestia.

Anul de casnicie este relevant pentru ce tip de cadou poate fi ales. Daca mai adaugi si preferinta de cadouri personalizate cu atat mai mult vei castiga de partea ta elementul inedit. Spre exemplu la Ghizbi.ro vei gasi cadouri potrivite pentru astfel de ocazii, unde o categorie speciala de astfel de cadouri – pentru nunta si aniversarea acesteia – este destul de generoasa pentru a alege ceva pe gustul tau. Preturile sunt si ele rezonabile, de aceea vei adora acest magazin online.

Tine cont de faptul ca acel cadou ales vine cu o poveste in spate. Cadoul mult asteptat poate fi, in cele din urma, o decoratiune care sa va aduca aminte si peste ani de aceasta aniversare.

 

 

 

Poastari asemanatoare