Acasa Casa Importanta si rolul usilor industriale

Importanta si rolul usilor industriale

de admin

In trecut, sistemele de porti si usi industriale prezentau o singura functie de baza – cea de a inchide accesul in cladiri. Astazi, aceasta idee a devenit una depasita, cererile fiind focusate pe nevoile intreprinzatorului secolului 21. Acestea sunt legate de anumite caracteristici ce tin de design, izolare termica si fonica, finisaj, viteza de deschidere, securitate si rezistenta in timp.

Odata ce numarul de anteprenori este unul in crestere, in mod implicit si cererile in materie de usi industriale devin tot mai numeroase, iar firmele producatoare se intrec in oferte care de care mai generoase.

Usi industriale de la Dusadoor

Dusadoor, companie specializata in productia de usi sectionale de garaj si industriale, cu o experienta larga de peste 12 ani pe piata de profil, ofera persoanelor interesente o varietate de optiuni ce tin de usile industriale. Toate acestea vin cu un pachet de servicii ce includ o faza de proiectare si consultanta, plus montaj si intretinere.

Usile industriale reprezinta o solutie tehnica speciala, ale caror functionalitate si caracteristici nu pot fi suplinite de tipurile conventionale de inchidere. Sistemele de usi de acest fel indeplinesc o serie larga de functii unice concomitent cu utilizarea in maxima siguranta si perioada indelungata.

Sunt destinate cel mai adesea in inchiderea depozitelor, halelor si atelierelor de productie. Unul din principale avantaje ale usilor industriale este acela ca garanteaza o economisire considerabila a spatiului si a energiei. Sistemul de inchidere este unul cu deschidere pe verticala, izoland fonic si termic  cu ajutorul panourilor sandwich de 42 de mm. Usile deschise prea mult timp conduc la pierderea energiei, implicit a aerului cald sau rece, prin necesitatea de reincalzi sau in functie de caz, de a raci aerul din interior. Toate aceste probleme nu vor determina altceva decat realizarea unor cheltuieli suplimentare.

Calitatea usilor industriale produse de Dusadoor

Calitatea materialelor din care din care sunt confectionate acestea este una de varf, atingand cele mai inalte standarde. Se pliaza perfect unui set intreg de nevoi si domenii: productie, industrie alimentara, retail, service auto, domeniu portuar sau aeroportuar.

Dusadoor confectioneaza si monteaza usi industriale sectionale din panouri de otel galvanizat cu izolatie de poliuretan in interior, aceastea fiind si asa-numitele panouri sandwich. Panourile vin echipate cu garnituri profilate din cauciuc, care asigura inchiderea etansa a usilor si un nivel excelent de izolare a halelor. Acestea se gasesc dotate si cu elemente de siguranta impotriva prinderii degetelor, cu asigurarea faptului ca implinesc si corespund in totalitate tuturor normelor ce tin de siguranta si functionalitate impuse de legislatia Uniunii Europene.

Printre specificatiile de baza ale panourilor industriale, care de altfel sunt si comune cu cele ale panourilor rezidentiale, se mai numara si:

  • Sunt dotate cu un sistem foarte puternic de protectie impotriva ruperii cablului;
  • Sunt dotate cu un sistem de protectie impotriva ruperii arcului;
  • Pot fi actionate atat manual cu ajutorul unui reductor pe lant, cat si automatizat.

 

Pe baza a trei principii fundamentale (profesionalism, promptitudine si calitate), Dusadoor a devenit un nume apreciat pe piata de profil pentru serviciile eficiente de care dispune.

 

 

Poastari asemanatoare