Acasa Casa Vitraliile, decor modern pentru case

Vitraliile, decor modern pentru case

de admin

Elegante, rafinate, deosebite – vitraliile sunt un spectacol colorat de fiecare data. Primul gand este cel de asociere a acestora cu case vechi, impunatoare. Se pare insa ca stilul vitraliilor s-a adaptat perfect la contextul modern, este versatil, asadar poate concura cu succes la decorul interesant si artistic al caselor moderne de astazi.

Interesant este ca acele vitralii pe placi de sticla la usi sau geamuri sunt undeva la granita intre generatii, o tendinta de decorare ce multumeste toate gusturile. Sunt elegante, in mod incontestabil, indiferent de ceea ce reprezinta si culorile pe care le includ. Cert este acestea pot crea un amestec al stilului vintage cu cel sic, realizand o atmosfera contemporana in casa in care troneaza.

Poate de aceea sunt inca un stil actual preferat. Iti dau acea senzatie ca esti rasfatat vizual de un loc unic. In trecut, vitraliile erau destinate a fi folosite numai in casele regilor, deci se intelege ca sunt pretentioase. Acum acest lucru se refera la stilul arhitectural rezidential unde ar putea domni si vitraliile, caci din punct de vedere al pretului acestea sunt accesibile unui public larg.

Vitralii de la Artbient

Exista mai multe tehnici pentru realizarea vitraliilor. Artbient propune tehnica Tiffany, insemnand sticla, cupru, cositor sau tehnica de plumb. Se executa manual, cu maiestrie si migala, pe sticla fuzionata si pictata sau pe cea decorativa de Murano.

Daca te intrebi unde ai putea integra astfel de frumuseti decorative, ei bine ele sunt recomandate pentru a fi integrate la usi, cel mai adesea, dar si la ferestre sau pereti despartitori. Pot avea tematica dorita, culorile dorite. Evident ca astfel de proiecte sunt unice si se raporteaza la spatiul unde se doresc a fi incluse. Iar rezultatul nu poate fi decat unul spectaculos.

Elemente ce dau originalitate casei tale

Omul sfinteste locul spune un proverb binecunoscut. Este in firea umana sa se puna o amprenta presonala mai ales in spatiul de locuit. Asadar cu siguranta te va interesa sa gasesti elemente de design interior care vor oferi originalitate spatiului, reprezentand o expresie a frumosului – exact ceea ce iti place sa vezi in propria casa.

Artbient intelege ca arta poate fi interpretata in fel si chip, de aceea preocuparea este de a oferi clientilor arta in materie de design interior. Descoperi aici balustrade care au dincolo de aspectul practic un design care te cucereste – complex, cu mana din sticla sau insertii de sticla pe fier forjat, o adevarata minunatie.

De asemenea, cand vine vorba de corpuri de iluminat, acestea nu cunosc definitia simplismului. In schimb sunt pretentioase, incarcate de detalii care aduc rafinament si schimba total imaginea corpului in sine, dar mai ales cea a spatiului in care vor fi amplasate.

Intorcandu-ne la vitralii, aceasta arta a aplicatiilor in contextul unui design interior modern nu cunoaste limite efectiv. Pot reda culoare, pot fi de efect dramatic, insa de fiecare data unice si uimitoare. Sunt desene creative care permit si luminii sa patrunda, asadar avantajul este ca vor fi puse in evidenta in cel mai natural mod.

Un accent fermecator, integrat in orice tip de casa, vitraliile merita un plan decorativ bine pus la punct. Regasesti la Artbient surse de inspiratie, dar si specialisti care pot face din preferintele tale in materie de vitralii o realitate.

Poastari asemanatoare