Acasa Fashion Cum alegi pantofii sport – recomandari de la reprezentantii BravoSport.ro

Cum alegi pantofii sport – recomandari de la reprezentantii BravoSport.ro

de admin

Incaltamintea potrivita conteaza foarte mult, in special daca vorbim despre o persoana activa, care indrageste miscarea sau care practica un sport de performanta. Cum poate fi facuta insa o alegere inspirata, mai ales cand piata a devenit atat de ofertanta inclusiv pentru aceasta categorie de produse?

Alegerea unor adidasi sport potriviti nu trebuie sa fie totusi o provocare. O serie de criterii care sa fie urmate poate fi de mare ajutor in acest sens. In randurile urmatoare va prezint cateva recomandari oferite de reprezentantii BravoSport.ro. Magazinul online si-a castigat aprecierea unui public vast, intrucat ofera produse de calitate, articole sportive, dar si piese vestimentare ce pot fi asortate cu tinute casual. Iata cum trebuie alesi pantofii sport, conform cu recomandarile specialistilor:

Marimea conteaza!

Oricand este o decizie neinteleapta cumpararea unei perechi de adidasi sport mizand doar pe criteriul aspectului. Trebuie sa fie obligatoriu marimea potrivita, pentru ca daca vor fi prea mari nu vor fi utili in activitatile sportive, iar daca vor fi prea mici, vor provoca disconfort sau chiar rani.

Potrivirea trebuie sa fie perfecta

Chiar de la cumparare, trebuie sa existe potrivire perfecta. Atunci cand pantofii sport sunt cumparati pentru activitati sportive sau chiar pentru a completa echipamentul necesar pentru sport de performanta, orice mica jena resimtita la nivelul picioarelor care se datoreaza incaltamintei afecteaza pur si simplu antrenamentele.

Majoritatea stie deja acest lucru, cum ca mitul ca o pereche de pantofi care la cumparare nu se potriveste perfect se va lasa in timp, ca materialul se va “da dupa picioare” nu se prea sustine cand vine vorba de adidasi sport.

Alege in functie de sportul pe care il practici

Pantofii sport pentru alergare nu iti vor fi foarte utili daca ridici greutati, la fel cum cei pe care ii folosesti pentru ciclism nu sunt potriviti daca activitatea fizica pe care o desfasori se refera la mersul la sala.

Intr-un caz ai nevoie de aderenta sporita, in altul, ceea ce cauti este incaltaminte cat mai usoara – pantofii sport trebuie alesi astfel in functie de activitatea desfasurata.

Criteriul pretului – cat de mult conteaza?

Referitor la acest aspect, recomandarea celor de la BravoSport.ro este ca intotdeauna sa se mizeze pe calitate si nu pe a tine cont in exclusivitate de pret. Un produs de calitate poate avea si un pret foarte atractiv, la fel cum si un produs cu un pret exagerat de mare poate sa ascunda o calitate indoielnica. Alegerea trebuie facuta cautand un raport optim calitate-pret.

Odata ce sunt avute in vedere toate aceste detalii, achizitia unei perechi de pantofi sport nu mai reprezinta o provocare de netrecut. Cei interesati de produse de calitate, provenite de la brand-uri renumite pe piata de profil, pot sa acceseze chiar site-ul mentionat – BravoSport.ro – pentru a vizualiza gama de produse si chiar pentru a plasa o comanda. Reprezentantii magazinului care au oferit si recomandarile anterioare stau la dispozitia clientilor cu informatii si detalii de interes, pe care le pot oferi fara probleme, in asa fel incat fiecare achizitie sa fie efectuata in deplina cunostinta de cauza.

 

Poastari asemanatoare