Acasa Stiri Cum am reușit să scap de șoareci în doar două săptămâni

Cum am reușit să scap de șoareci în doar două săptămâni

de admin

Locuind la țară, lupta mea cu dăunătorii a fost mereu una continuă. Cel mai adesea am avut probleme cu șoarecii de care la un moment dat am crezut că nu mai pot scăpa. Am încercat tot felul de metode mai mult sau mai puțin clasice sau moderne și am adoptat chiar și două pisici. A scăzut numărul de șoareci prezenți pe proprietatea mea însă nu am scăpat în totalitate de ei, ceea ce m-a supărat foarte mult.

Important este însă faptul că nu am renunțat niciodată la căutarea unei metode eficiente de a scăpa de șoareci. Așa am ajuns să aleg un model din oferta de aparate anti soareci de la Fara-Daunatori.ro, mai exact modelul 3D Stereo Wave Pest Repeller.

Am ales să cumpăr de pe acest site deoarece părea mult mai de încredere decât majoritatea magazinelor online și totodată pentru că aici am găsit o ofertă foarte diversificată dar și cele mai bune prețuri.

Modelul 3D stereo Wave Pest Repeller l-am cumpărat deoarece, conform specificațiilor, promitea că îmi va proteja întreaga locuință dar și o parte a curții.  Recunosc că inițial am căutat informații despre modul de funcționare a acestor aparate anti șoareci iar multe dintre părerile găsite aproape că m-au descurajat.

Nu știu de ce, însă pe internet circulă multe păreri negative despre aceste dispozitive. Nu m-am lăsat totuși convins de ceea ce am citit și am zis că trebuie să încerc personal aceste dispozitive. Și bine am făcut!

Am dat comanda, care a decurs foarte ușor, iar a doua zi coletul a ajuns deja la mine. Mi-a plăcut foarte mult promptitudinea de care cei de la fara-daunatori.ro au dat dovadă. Am pus aparatul în priză și l-am lăsat să funcționeze.

Citisem deja în descrierea produsului faptul că efectele nu vor avea loc imediat, așa că nu am avut pretenția ca toți șoarecii să dispară în secunda imediat următoare. Producătorul spunea că rezultatele vor putea fi simțite la scară largă abia după două săptămâni, așa că am lăsat să funcționeze și am uitat de el.

Odată cu trecerea timpului am observat că nu mai găseam urme de șoareci prin casă, magazie și nici măcar prin curte. Dacă înainte nu era dată să nu zăresc măcar unul atunci când mergeam în magazie, acum nu mai găsesc nici măcar un sac ros sau alte urme asemănătoare.

Am concluzionat că aparatul și-a făcut treaba și m-a scăpat de șoareci, dat fiind faptul că nu îi mai zăream pe nicăieri. Am lăsat aparatul să funcționeze în continuare, pentru a mă asigura că nu cumva se vor întoarce. Nici măcar nu învârte contorul un astfel de aparat, deci nici vorbă de cheltuieli în plus la energie electrică.

Au trecut de acum mai bine de 3 luni de când a ajuns aparatul și trebuie să recunosc că am rezolvat toate problemele cauzate de șoareci. De atunci nu am mai întâlnit nici măcar un șoarece pe proprietatea mea și pot concluziona că am scăpat de ei în mod definitiv, ceea ce desigur că este minunat.

Poastari asemanatoare