Acasa Business De ce sa alegi produsele metalurgice de la Cronosgrup.ro?

De ce sa alegi produsele metalurgice de la Cronosgrup.ro?

de admin

Fie ca esti o persoana fizica, persoana juridica, constructor sau prelucrator de confectii metalice, ai nevoie de produse metalurgice de cea mai buna calitate la proiectul tau. 

De aceea, Cronos Grup vine in ajutorul tau cu o gama de produse de la furnizori de top, si acopera o plaja larga de domenii precum: instalatii sanitare, instalatii electrice, termice, lacuri, vopseluri si diluanti, cabluri si aparataj electric, organe de asamblare, unelte, scule, articole de feronerie, conducte pentru canalizare si scurgere, tuburi gofrate, conducta alimentare cu apa, capace carosabile si rezidentiale, bazine de camin, panouri sandwich, materiale hidroizolante, material geotextil insa de departe se axeaza in special pe tevi din otel, profile laminate U.I.T, cornier, otel lat, tabla neagra, decapata, zincata, plase sudate, plase bordurate, aluminiu, cupru, si multe altele. este o companie de comert cu materiale de constructii care a fost fondata in 1998 avand ca obiect de activitate comertul cu piese auto.

Compania CRONOS SRL

Cronos Grup este o companie de comert cu materiale de constructii din judetul Arges. Activitatea personalului Cronos SRL este definita de elemente de referinta in structura organizationala si operationala, acestea fiind: promptitudinea, consecventa, suportul acordat clientilor si nu in ultimul rand calitatea produselor si serviciilor oferite.

Avand aceste elemente, compania noastra a pus bazele principiilor care stau la baza intregii activitati, acestea fiind punctele de referinta pe cartea noastra de vizita: Inovatie, Implicare, Integritate.

Certificarile obtinute de CRONOS SRL privind standardul de management pentru activitatile de baza sunt examenele care certifica permanenta preocupare pentru imbunatatirea si perfectionarea serviciilor oferite, si mai mult decat atat, pentru a prospecta si a contracta acei furnizori care indeplinesc standarde similare de calitate.

 Produsele CRONOS SRL

Acest material are o forma speciala, este realizata din metal rezistent si prezinta niste onduleuri de dimensiuni egale si dispuse proportional pe toata lungimea sa. Apelativul de “cutata” provine datorita onduleurilor pe care materialul le prezinta si sunt un semn distinctiv pentru acest tip de tabla. Tabla zincata cutata este o varianta imbunatatita a acestei table cutate, intrucat prezinta si un strat de zinc, care o acopera in totalitate.

Fabricate folosind cea mai buna calitate a otelului, tevile rectangulare sunt utilizate in general la realizarea confectiilor metalice, avand aplicabilitate in mai multe domenii, in sectoarele civil si industrial. Acestea sunt fabricate din role de tabla, trecand prin mai multe matrite iar procesul de sudare se face dinspre interior, pentru a ajunge la forma finala.

Tevile rectangulare sunt utilizate in principal in constructii, productia de masini, confectii metalice, constructii navale, suport solar, constructia masinilor agricole si asa mai departe.

Tuburile din plastic sunt cele mai populare tipuri de tevi de canalizare si exista o serie de motive incontestabile pentru acest lucru. 

In primul rand, tevile si fitingurile din PVC cu diametrul intre Fi 110 mm – Fi 630 mm sunt foarte convenabile pentru a fi instalate, pe cont propriu la domiciliu. Acestea sunt ieftine si foarte convenabil de utilizat. 

Ele sunt rezistente la conditiile meteorologice, o varietate de substante chimice si foarte important, sunt foarte durabile. O alta caracteristica importanta a conductelor de canalizare este suprafata neteda, ceea ce face imposibila dezvoltarea unor bacterii sau microbi.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate, in ceea ce priveste gama de materiale de constructii comercializate de site-ul https://cronosgrup.ro/, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail afisata pe website sau completand formularul de solicitare cotatie, impreuna cu datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor in vederea procesarii comenzilor dumneavoastra.

Poastari asemanatoare