Acasa Sport Cum alegi corect o agentie de pariuri online

Cum alegi corect o agentie de pariuri online

de admin

La momentul actual exista o multime de agentii care ofera posibilitatea de a paria online. Ca si jucator incepator, alegerea celei potrivite se poate dovedi o reala provocare, intrucat nu stii care este cea mai buna optiune pentru tine. Desigur, iti vei dori sa ai parte de beneficii inegalabile, motiv pentru care este bine sa te orientezi catre o agentie de top. Cum identifici insa o astfel de agentie?

Ei bine, pentru ca este o intrebare pe care si-o adreseaza cei mai multi dintre incepatori, expertii de la Cota2.ro vin cu o serie de sfaturi cu privire la alegerea agentiilor la care merita sa pariezi online.

Bonusuri de bun venit si alte bonusuri de incurajare

Majoritatea caselor de pariuri pun la bataie bonusuri pariuri de bun venit, alaturi de alte promotii atractive. In acest sens, multi pariori aleg agentia care le promite cele mai generoase bonusuri de bun venit. Ei bine, nu este o strategie prea eficienta, intrucat poti avea parte de diverse surprize. Este vorba despre conditiile pe care le impun unele agentii pentru a putea retrage banii din cont. Cel mai adesea, trebuie sa rulezi bonusul oferit, pentru a putea face o extragere de cont. Este esential sa afli cu ce vine la pachet fiecare bonus si promotie, inainte de a deschide cont in cadrul unei agentii.

Modalitatea de depunere si de retragere

Casele mari de pariuri din Romania pun la dispozitie multiple metode de plata cu privire la depunerea sau extragerea de bani din cont. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt plata cu cardul, transferul bancar, sistemele de plata electronica Skrill si NETeller – cu acestea poti depune bani in contul tau de parior.

Astfel, inainte de a face un cont este indicat sa te asiguri ca respectiva agentie de pariuri online permite metoda de plata preferata de tine.

Cum funtioneaza platforma de joc

Ca parior incepator, iti vei dori sa ai acces la o platforma usor de inteles si simplu de utilizat. De asemenea, odata patruns de febra jocului si emotia castigurilor, nu vei vrea sa pierzi timpul incercand sa plasezi un pariu sau asteptand minute in sir pana depunerea de cont este procesata. Sunt aspecte extrem de importante, mai ales pentru un incepator, care trebuie sa se familiarizeze cu interfata si sistemul de joc.

Platforma de joc trebuie sa fie accesibila indiferent ca este vorba despre pariuri simple sau pariuri cu mai multe evenimente de joc. In plus, este important sa iti ofere posibilitatea de a paria in timp real, cat si de a alege dintr-o gama variata de pariuri.

Renumele agentiei de pariuri

Inainte de a lua vreo decizie, trebuie sa ai in vedere notorietatea casei de pariuri. Adesea pariorii ajung sa fie nemultumiti de ofertele, promotiile sau optiunile de pariere. Exista agentii care nu ofera acces la o gama larga de jocuri, evenimente sau cote pe masura sperantelor.

In acelasi timp, orice agentie cu renume garanteaza securitate a datelor si siguranta tranzactiilor. Intereseaza-te care sunt casele de pariuri care s-au facut remarcate din aceste puncte de vedere.

Nu in ultimul rand, este esential ca agentia aleasa de tine sa aiba si un chat live. In cazul in care intervin probleme cu anumite cote sau bonusuri, acestea vor fi remediate in timp util, astfel incat sa te poti concentra in continuare la joc.

Pune in aplicare sfaturile de mai sus pentru a intra cu dreptul in lumea pariurilor sportive. Mult noroc!

 

 

 

Poastari asemanatoare