Acasa Fashion Ghetele pentru iarna si ce calitati e de dorit sa implineasca

Ghetele pentru iarna si ce calitati e de dorit sa implineasca

de admin

Ingrijorate ca iarna ne va prinde nepregatite, avem tendinta deseori de a face alegerile vestimentare in mare graba, iar asta se reflecta mai apoi asupra confortului resimtit. Este valabil mai ales in ceea ce priveste partea de incaltaminte. E de dorit a opta pentru o pereche de ghete pentru iarna realizate din materiale calitative, rezistente, care sa asigure o inalta protectie termica.
Zapada si zilele geroase sunt neiertatoare, deci o asemenea alegere trebuie facuta cu maximum de responsabilitate. De preferat este ca ghetele sa fie fara tocuri sau sa aiba tocuri potrivite, adaptate la conditiile sezonului. Poleiul cu siguranta ca nu este cel mai bun aliat al ghetelor cu tocuri ce nu asigura un nivel corespunzator de stabilitate. Este valabil si in cazul cizmelor, de altfel o incantare pentru publicul feminin in anotimpul rece.
Ce calitati trebuie sa aiba ghetele pentru iarna?
Incepand de la materialul din care sunt confectionate si pana la cusaturi si talpa, o pereche de ghete dama trebuie sa asigure la purtare stabilitate si protectie la nivel superlativ. Vrei sa ai parte de ambele? Iti recomand optiunile ce alcatuiesc colectia ANNA CORI. Materialul de baza este pielea naturala – sub diverse finisaje, iar talpa este realizata dintr-un cauciuc ce prezinta excelente calitati antiderapante. Este vorba despre un caciuc natural special prelucrat, caracterizat de o flexibilitate aparte, alaturi de striatii adanci pentru un plus de siguranta in miscare. Exclud sau cel putin diminueaza riscul de alunecare. Asigura totodata un mers mult mai comod, indiferent ca este vorba despre ghete dama din piele cu talpa plata sau cu tocuri.
Despre pielea naturala consider ca nu mai e necesar sa fac precizari. Se stie ca este deosebita prin capacitatea de a mentine o temperatura optima in interiorul ghetelor, mai ales cand procesul de prelucrare la care a fost supus este unul performant, ce pastreaza calitatile materialului.
Modelele imblanite asigura un plus de confort, fiind ideale mai ales in zilele geroase, atunci cand riscul de a fi infrigurat pe intreaga durata a zilei, din cauza unei incaltaminte nepotrivite, sunt maxime.
O calitate a ghetelor din piele este ca asigura un nivel inalt de protectie la umezeala, ce fara dubiu ar duce la disconfort fizic.
Ghetele de la ANNA CORI prezinta un plus ce le recomanda din multitudinea de optiuni. Este vorba despre grija producatorilor vizavi de fermoare, cusaturi si elementele prin care se realizeaza inchiderea in functie de fiecare model.
E ideal ca imbinaturile, cusaturile si inchiderea sa asigure un nivel inalt de calitate pentru a elimina nu doar riscul de a se strica, ci si dificultate la incaltare, respectiv descaltare.
E de preferat a alege un model care se pliaza lejer pe picior. De asemenea, e bine sa ai in vedere si faptul ca vei incalta ciorapi mai grosi, deci recomandat ar fi sa probezi inainte de a cumpara. Nu uita nici de spatiul de miscare de care are nevoie piciorul pentru ca circulatia sanguina sa se realizeze cum trebuie.
Ai in vedere si faptul ca mersul pe jos duce la umflarea picioarelor peste zi. Iata deci ca o pereche de ghete prea fixe nu este cea mai buna alegere.
Descopera colectia de pe annacori.com si comanda modelul care iti satiface toate cerintele.

Poastari asemanatoare