Acasa Stiri Surpriză! Prințul Harry a spus ce sex și-ar dori să aibă copilul lui și al lui Meghan Markle

Surpriză! Prințul Harry a spus ce sex și-ar dori să aibă copilul lui și al lui Meghan Markle

de admin

La scurt timp după ce s-a anunțat că Ducii de Sussex vor deveni părinți, la casele de pariuri din Marea Britanie au început speculațiile și toată lumea a început să se întrebe ce sex are copilul lui Meghan Markle. Cel care a „vândut” pontul este chiar Prințul Harry… Oare cei doi părinți știu deja dacă este fetiță sau băiețel?

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți la primăvară.

Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au ascuns niciodată dorința de a-și mări familia, iar vestea că acest lucru se va întâmpla la primăvară i-a extaziat pe toți iubitorii monarhiei britanice. Pe parcursul turneului efectuat în Australia, vizibil fericiți și mai apropiați ca niciodată, cei doi părinți au vorbit cu plăcere despre despre mult așteptatul eveniment, și asta s-a petrecut nu o dată, fiindcă toți reporterii au vrut să știe amănunte despre viitorul bebeluș regal. Deocamdată nu se știe și, cu siguranță, la fel ca în cazul celor trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, nici nu se va afla până ce micuțul sau micuța se va naște, dar, totuși, Prințul Harry și-a exprimat preferințele, făcându-i pe toți să se întrebe dacă nu cumva știe deja ceva, acesta fiind cel mai simplu mod de a le spune ce sex are copilul lui Meghan Markle…

Burtica de gravidă a lui Meghan Markle este deja vizibilă!

„Sper că e fetiță!”

Aflați în Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie, Prințul Harry a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: „Sper că e fetiță!” Harry a făcut o scurtă pauză, după care s-a întors spre cel care a vorbit și i-a replicat scurt: „Și eu!”. Deși e greu de crezut că Harry s-a dat de gol, faptul că-și dorește o fetiță într-o lume de bărbați care vor fii, pentru a le duce numele mai departe, e și surprinzător, și înduioșător, iar asta ne face să-l simpatizăm și mai mult pe Ducele de Sussex.

Mai mult, pe parcursul unei alte interacțiuni cu fanii, Prințul Harry i-a răspus unei femei din public, care i-a propus numele fiicei sale, că „Harriet este un nume foarte frumos”, în timp ce Meghan, pe când erau în Melbourne, le-a spus unor copii că ea și Harry deja au primit o listă foarte lungă cu nume și că trebuie să o studieze… Fetiță sau băiețel, bebelușul Ducilor de Sussex și al șaptelea moștenitor la tron în linie directă va fi, cu siguranță, un copil extrem de iubit!

Poastari asemanatoare