Acasa Business Uleiurile auto de marca BELCO

Uleiurile auto de marca BELCO

de admin

Orice detinator auto stie ca uleiul este important pentru buna functionare a autovehiculului detinut. Din fericire, la ora actuala masinile moderne au senzori ce avertizeaza in bord pe sofer cand este timpul sa completeze nivelul de ulei. Si ar face bine sa tina cont de aceasta avertizare.

Un ulei de calitate nu isi schimba proprietatile in functie de temperaturi, nu se comprima, nu fierbe, nu ingheata. Dar are nevoie sa fie ales conform cu tipul de masina, motorizare. Pentru cei mai minutiosi dintre soferi a citi manualul masinii este edificator pentru a intelege ce tip de ulei se va folosi. La fel de bine se poate cere consiliere in cadrul unui magazin de specialitate. O recomandare este quartzauto.ro.

De ce BELCO

In randul producatorilor de uleiuri auto BELCO, de marca belgiana, este renumit. Are un raport foarte bun intre calitate si pret. Dincolo de acest tip de uleiuri, brandul dispune de optiuni si mai variate, de la uleiurile specifice necesare in agricultura si pana la cele pentru alte ramuri ale industriei.

Cand vine vorba de ulei auto Belco inalta performanta este o asociere directa. Sunt variate, potrivite pentru masinile mai vechi, dar si noi, pentru cele de motorizare DIESEL, dar si pentru cele pe benzina. Compozitia lor este la fel de diversa, ulei mineral pentru cei interesati de o varianta mai accesibila, semi sintetica sau sintetica, ce contine si aditivi, o formula imbogatita si deci inalt calitativa.

Acum in mijlocul iernii, preocuparea va fi ca uleiul ales sa corespunda cu cerintele de mediu si sa nu inghete. In acest ses indicele SAE este relevant, iar din lista de optiuni ale uleiurilor BELCO se regasesc cele corespunzatoare – calificativ 5W-30, 10W-40, 15W-40 etc. Cu alte cuvinte, asigura pornirea masinii si in conditii de iarna geroasa precum este in Romania.

Unde le gasesti

Pentru a te asigura ca ai parte de produs de calitate, vei opta pentru magazinele de specialitate. Afla despre Quartz Auto ca este distribuitor autorizat BELCO, iar in cadrul paginii lor optiunile sunt diverse. Se gasesc astfel de uleiuri, in cantitati diverse, dupa nevoia fiecaruia. Cu atat mai usor va fi sa comanzi online.

Ce trebuie sa stii despre importanta uleiului auto

Acest produs a fost creat pentru a proteja sistemul masinii, pentru a minimaliza uzura, a intretine calitatea functionarii. Multi fac confuzii despre importanta acestuia. Trebuie spus ca diferenta intre o masina cu nivel de ulei la motor atat cat trebuie si una cu un nivel de ulei fie slab, fie prea putin nu este una pe care o resimte soferul la modul in care functioneaza masina. Insa ce nu se vede este de fapt un inamic tacut pentru ca frecarea va fi mai mare in motor, de unde si un consum mai mare al masinii, dar mai ales o uzura prematura a componentelor interne. Ca la un lant vicios, acest context determina ulterior costuri mai mari de intretinere a masinii.

Tine cont de nevoia lunara de ulei. Asadar, achizitia acestuia te va avantaja daca optezi pentru cantitati mai mari, la preturi mai bune. Verifica oferta Quartz Auto in cadrul paginii lor oficiale.

Poastari asemanatoare