Acasa Stiri Anna Lesko, complet goală pe internet. Vedeta arată senzațional la 39 de ani

Anna Lesko, complet goală pe internet. Vedeta arată senzațional la 39 de ani

de admin

Anna Lesko a apărut complet goală pe internet, după ce a postat pe una dintre rețelele de socializare imagini incendiare cu ea. Fără inhibiții, cântăreața a renunțat la haine și și-a arătat formele în fața camerei foto. Vedeta arată senzațional la 39 de ani, iar fotografiile sunt cu adevărat incitante.

Anna Lesko a renunțat la inhibiții, dar și la haine. Artista a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a ales să fie protagonista unui shooting incendiar. Anna Lesko a renunțat și la lenjeria intimă, iar corpul ei a fost acoperit de un voal alb. Imaginile sunt vedeta sub absolut incendiare.

La 39 de ani, Anna Lesko se menține foarte bine și formele sale atrag privirile oricui. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic și a postat fotografiile pe una dintre rețelele de socializare. În doar câteva ore, Anna Lesko a primit mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali. Imaginile au stârnit controverse, însă cântăreața nu pare a fi deloc afectată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit. Anna Lesko și-a asumat totul și este mândră de pictorialul sexy pe care l-a realizat.

Anna Lesko, complet goală

Anna Lesko, complet goală

Citește și: Codin Maticiuc n-a uitat de Anna Lesko. Au avut o relaţie serioasă

Citește și: 24 de întrebări cu Anna Lesko – I-ar plăcea să se reîncarneze într-un cal sălbatic

FOTO: Instagram

Poastari asemanatoare