Acasa Business Prin ce si-au castigat popularitatea si aprecierea produsele Nolia?

Prin ce si-au castigat popularitatea si aprecierea produsele Nolia?

de admin

 

Nu mai este un secret ca mainile sunt cartea de vizita a oricarei doame si domnisoare si tocmai din acest motiv o manichiura decenta si ingrijita constituie aproape o datorie pentru fiecare dintre noi.

Este de la sine inteles ca pentru a obtine o manichiura impecabila avem nevoie de produse de calitate, care sa asigure nu doar o estetica de invidiat, ci si calitatea pe care fiecare o asteapta. Unghiile trebuie sa fie protejate si hranite in mod periodic; altfel, aspectul si sanatata lor ar putea avea de suferit. In acest sens, produsele de calitate destinate ingrijirii unghiilor devin o investitie pe care orice reprezentante femenina o va lua in considerare.

Daca timpul este limitat pentru tine si nu iti permite sa te ocupi de unghiile tale o data la cateva zile, poti avea in vedere o oja semipermanenta profesionala, cum este cea de la Nolia. Aceasta nu doar ca ofera unghiilor aspectul dorit, insa te ajuta sa nu mai pierzi timpul incercand sa remediezi situatia cu bucatile de oja (normala) sarite.

Ce avantaje ofera oja semipermanenta profesionala?

Oja de la Nolia este deja celebra printre utilizatoarele de oja profesionala, catigand aprecierea publicului feminin tocmai datorita calitatii pe care o prezinta. Rezistenta este unul dintre aspectele prin care a reusit sa se faca remarcata, iar acest lucrur devine esential in conditiile in care se presupune ca manichiura semipermanenta rezista de la 2 la 4 saptamani. O oja cu grad mare de rezistenta, care sa arate perfect zi de zi, reprezinta un punct de atractie pentru persoanele cu un stil de viata incarcat si putin timp liber la dispozitie.

Manichiura cu oja semipermanenta marca Nolia se realizeaza respectand cativa pasi de baza, ce vizeaza degresarea unghiei, pregatirea acesteia si aplicarea ojei, sigiland optim zonele ce ar putea retine aer.

Procedeul se aseamana cu cel al aplicarii de gel, cu diferenta ca oja semipermanenta este un produs mult mai prietenos decat gelul. Uscarea ojei semipermanente se face in lampa UV, cu mentiunea ca operatiunea este simpla, iar timpul de asteptare mic. Nu degeaba se spune ca oja de acest tip este un produs cu adevarat inovator!

Un alt beneficiu pe care oja Nolia il ofera se refera la culoare. Paleta cromatica este disponibila in culori vibrante, actuale. Exista game special create pentru realizarea diverselor modele de unghii, toate oferind o stralucire aparte acestora.

Se deosebeste de restul produselor din comert prin elasticitatea pelicuei de oja care pune in evidenta unghia naturala. Cat priveste riscul unor denivelari, poti sa uiti de aceasta grija. Consistenta ojei este anume gandite pentru a facilita aplicarea si elimina orice problema ce ar putea compromite aspectul final.

Oja Nolia este ofertanta si in ceea ce priveste pretul, intrucat este accesibila oricarui buzunar. Cu siguranta nu vei duce dorul manichiurii clasice, avand in vedere durata de viata a unghiilor cu oja semipermanenta. Pentru ca intervii la nivelul unghiilor la un interval mare de timp, vei observa ca acest produs este alternativa economica – acest lucru il vei simti la portofel.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi oja semipermanenta?

Atunci cand te lasi pe mana unui specialist de la salon, singurul lucru care trebuie sa te preocupe este alegerea culorii dorite. In schimb, daca alegi sa iti faci singura manichiura acasa, este necesar sa iei in calcul achizitionarea unei lampi potrivite. In plus, nu ar trebui sa omiti nici degrasanul, ustensilele folosite pentru pregatirea unghiei, precum si alte accesorii aferente. Avand totul la indemana, iti poti crea in pasi simpli manichiura perfecta, fara cusur.

Descopera selectia de produse Nolia, o categorie aparte de geluri si oje semipermanente ce te vor convinge din prima secunda in care iti vei scufunda pensula in ele!

 

 

Poastari asemanatoare