Acasa Stiri Kate Middleton, criticată de fani pentru ultima apariție: „Cine a lăsat-o să iasă așa?”

Kate Middleton, criticată de fani pentru ultima apariție: „Cine a lăsat-o să iasă așa?”

de admin

De obicei, Kate Middleton este un style icon, alegerile ei vestimentare fiind foarte apreciate. Iată însă că, recent, Ducesa de Cambridge a eșuat în încercarea de a impresiona… La dineul de stat care a avut loc la Palatul Buckingham, a purtat o rochie care a făcut valuri, dar nu în sensul bun. Kate Middleton a înregistrat un eșec vestimentar de zile mari!

Fanilor nu le-a plăcut rochia purtată de Kate Middleton la dineul de la Buckingham…

Deși a purtat diamante și perle, care au făcut-o să strălucească la propriu și și-a accesorizat rochia Alexander McQueen cu o tiară superbă ce i-a aparținut Prințesei Diana, apariția Ducesei de Cambridge la banchetul care a avut loc la Palatul Buckingham nu a fost deloc apreciată de împătimiții modei, care au umplut internetul de replici acide cu privire la ținuta aleasă. Pe scurt, Kate Middleton a înregistrat un eșec vestimentar de zile mari, din punctul de vedere al internauților, și a fost taxată pentru asta.

Primul-ministru Theresa May, alături de Prințul William și Kate Middleton.

Kate (36) a sosit la dineul dat în onoarea Regelui Willem Alexander și a Reginei Maxima ai Olandei, ce a avut loc la Palatul Buckingham, însoțită de Prințul William (36), ocazie pentru care a îmbrăcat o rochie Alexander McQueen puțin diferită de stilul cu care ne obișnuise. Din păcate pentru ea, nici măcar superba tiară ce i-a aparținut Prințesei diana și nici bijuteriile nu au salvat-o de la dezastru, pentru că, din punctul de vedere al fanilor, Kate Middleton a înregistrat un eșec vestimentar de zile mari, comentat îndelung de utilizatorii Twitter.

„Cine mai are nevoie de fier de călcat în vremurile astea?”

Fanilor Ducesei nu le-a plăcut deloc rochia șifonată, unii comparând-o cu o rochie de banchet, iar alții spunând că aparține anilor ′80. Expertul în etichetă William Hanson a comentat ironic, la rândul său, în social media: „Cine mai are nevoie de fier de călcat în vremurile astea?”. Apoi, au curs comentariile: „Sunt atât de fericită să o văd pe Kate purtând Ordinul Familiei Regale, care îi aparține Reginei, pentru prima oară, dar, îmi pare rău, nu-mi place deloc rochia asta!”, „Kate este mult prea drăguță pentru rochia asta, care arată ca o rochie nereușită de banchet.” „Rochia asta este probabil cea mai proastă alegere pe care a făcut-o Kate. Are neapărată nevoie de ajutor”, „Cine a lăsat-o pe fata mea să iasă așa din casă?” O iubesc pe Kate și 90% din garderoba ei, dar are un nu ferm din partea mea. Jur că am avut o rochie de petrecere care arăta la fel, înainte de 1989”.

Până la urmă, cineva a pus punctul pe i: “Toată lumea știe că nu mă pricep la modă, dar când am văzut în seara asta senzaționala rochie a Ducesei Kate m-am gândit că, de fapt, ar putea fi o rochie care i-a aparținut Prințesei Diana – exact așa arată, nu-i așa?”. Trebuie să menționăm însă că nu toată lumea a fost oripilată de rochia stil Cenușăreasa a Ducesei de Cambridge, însă, chiar dacă părerile inițiaților sunt altele, cu siguranță ea va ține cont și de opiniile celor mulți. Voi ce părere aveți? A înregistrat Kate Middleton un eșec vestimentar cu această rochie?

Foto: Hepta, Instagram

Poastari asemanatoare