Acasa Stiri Cine îl înlocuiește pe Cosmin Seleși la ”Te cunosc de undeva”. Andreea Bălan l-a dat de gol

Cine îl înlocuiește pe Cosmin Seleși la ”Te cunosc de undeva”. Andreea Bălan l-a dat de gol

de admin

Cosmin Seleși a plecat în urmă cu câteva zile în India, acolo unde participă la emisiunea ”Asia Express”. Prezentatorul TV face echipă cu Șerban Copoț, iar experiența va fi una pe măsură. Andreea Bălan l-a dat de gol și a dezvăluit, în direct, cine îl înlocuiește pe Cosmin Seleși la ”Te cunosc de undeva”.

Invitată în emisiunea ”Prietenii de la 11”, Andreea Bălan a venit cu o nouă piesă care se numește ”Pe drum”, alături de ea a fost și Edward Sanda, cel cu care a cântat această melodie. Pe final de emisiune, Andreea Bălan l-a dat de gol și a dezvăluit cine îl înlocuiește pe Cosmin Seleși la ”Te cunosc de undeva”.

Prezentatorul TV este plecat în India, unde luptă pentru marele premiu la emisiunea ”Asia Express”. Timp de aproape două luni, Cosmin Seleși nu va fi în România, iar acesta va fi înlocuit în emisiunea ”Te cunosc de undeva”, show pe care îl prezintă împreună cu Alina Pușcaș. Potrivit spuselor Andreei Bălan, Florin Ristei va fi cel care îi va lua locul pentru o scurtă perioadă de timp.

”Încă trei gale începând din această sâmbătă va mai apărea Cosmin Seleşi, după care noul prezentator aici…“, a dezvăluit Andreea Bălan, arătând spre Florin Ristei.

Citește și: Asia Express a început. 9 perechi de vedete au luat startul în cursa prin Sri Lanka și India

FOTO: Facebook

Poastari asemanatoare